t3Als Coach in Beweging begeleidt Cora Bosboom-Bruning (1966) binnen haar praktijk uniQmotion mensen in het ontwikkelen van een optimale balans op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau.

Als afgestudeerd oefentherapeute Cesar aan de Hogeschool van Utrecht (1988) heeft ze in 2006 de opleiding Intuïtieve Coaching en diverse nascholingen gevolgd. Voornaamste reden voor deze verdieping was haar onbegrip over het waarom de ene mens wel en de andere mens niet kan herstellen van een bepaalde blessure of klacht. En juist deze achtergrond maakt het mogelijk om de mens nog beter als een eenheid waar te nemen.

Bij alles wat ze doet staat deze afzonderlijke mens centraal: ze achterhaalt en analyseert het probleem en kijkt vervolgens naar het hele individu om zo tot de juiste behandeling – of een combinatie daarvan – te komen. Ze kan hierbij terugvallen op jarenlange ervaring, niet alleen binnen een praktijk maar ook in het bedrijfsleven en de sport.

UniQmotion is opgenomen in het kwaliteitsregister paramedici en aangesloten bij de beroepsvereniging VVOCM. Afhankelijk van de door u afgesloten zorgverzekering, komen de behandelingen bij uniQmotion in aanmerking voor vergoeding.

www.uniqmotion.com

Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me