Sanne Kok1Mijn naam is Sanne Kok en ik woon in Zeewolde. Sinds 2010 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut.
Naast fysiotherapeut ben ik ook werkzaam als trainer in een sportschool. Naast fysiotherapie is sporten een grote passie van mij. In Zeewolde doe ik graag aan hardlopen en geniet ik van de prachtige bossen en stranden. Daarnaast speel ik piano en ga ik graag op stap met familie, vrienden en vriendinnen.

Sinds september 2013 ben ik bij MOOR-kids kinderfysiotherapie werkzaam. Sinds februari 2014 heb ik een vast contract bij MOOR-Kids kinderfysiotherapie, en doe nu dit werk met veel plezier op de praktijk FysioPlusEpe aan de Hardenbrink 7 te Epe.

MOOR kids is een praktijk voor kinderfysiotherapie met inmiddels 16 vestigingen in Zwolle, Hattem, Wezep, Epe, Oldebroek, Elburg, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Urk, Emmeloord, Lelystad, Zeewolde en Amersfoort-Vathorst. Het team van MOOR kids bestaat uit jonge enthousiaste mensen die zeer bewust gekozen hebben voor het vak kinderfysiotherapie en hun vak met passie uitvoeren.

Spelenderwijs ontwikkelen kinderen hun zintuigen en motoriek. Meestal gaat dat goed en bijna ongemerkt. Maar bij sommige kinderen duurt het langer of wijkt dit af van het gebruikelijke. Dit kan kinderen belemmeren in hun ontwikkeling. Ze hebben meer oefening nodig om bepaalde vaardigheden onder de knie te krijgen. Of ze moeten leren met minder mogelijkheden zo optimaal mogelijk te bewegen. Al deze kinderen kunnen baat hebben bij behandeling door de kinderfysiotherapeut.

Wil u meer weten kijkt u dan op deze site onder "links" > "samenwerling" > "Moorkids"

Informeer vrijblijvend. Ik sta graag voor u klaar.

Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me