ELLEN

Ellen Roelofs

Na vele jaren in een heel ander vakgebied werkzaam te zijn geweest (de makelaardij), kon ik in maart 2006 beginnen bij de praktijk. Een baan in een totaal andere branche, maar wel één die altijd al mijn interesse had. Dat de functie toevallig ook parttime was, sloot volledig aan bij mijn wensen. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.

De administratieve ondersteuning van 8-tal fysiotherapeuten is een leuke klus,
Ik zorg ervoor dat hun administratie op orde is, dat de contacten met de zorgverzekeraars correct verlopen (declareren, contractering en controles) en doe andere werkzaamheden zoals agendabeheer, contacten met huisartsen, collega-therapeuten en ziekenhuizen. Ook het contact met mensen vind ik erg leuk!

Het klantencontact en het dienstverlenend bezig zijn heb ik in augustus 2014 kunnen combineren door met een vriendin een dienstverlenend bedrijf op te richten: AllevA dienstverlening. Wij bieden persoonlijke ondersteuning bij allerhande dagelijkse activiteiten en andere praktische zaken. Meer hierover kunt u lezen op onze website
www.alleva-support.nl of kijk op deze site bij "links".

Tot slot geniet ik in mijn vrije tijd natuurlijk vooral van mijn gezin (man, 2 kinderen en een hond), iets leuks doen met vriend(-inn)en/familie en ik breng veel vrije tijd door op de tennisbaan (TVEpe).

 

Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me