BAS

Bas van Vliet (BIG registratienummer 79916189504)

MSc. Manueel- en Fysiotherapeut 

Mensen helpen met hun klachten, heeft me altijd voldoening gegeven. Ik geloof in persoonlijke aandacht waarbij u als patiënt centraal staat en om samen een structurele oplossing te vinden voor de lange termijn. 

Na de afronding van de HBO opleiding Fysiotherapie ben ik in 2012 gestart in de particuliere praktijk, waar ik me bezig hield met alle facetten binnen de fysiotherapie. Tijdens mijn stages bij FC Utrecht en in Sydney, Australië heb ik veel gewerkt met sporters en veel ervaringen opgedaan. Na de opleiding Manuele Therapie Marsman die ik in 2015 heb afgerond, heb ik in 2020 mijn 3-jarige Master Manuele Therapie behaald bij de SOMT in Amersfoort. Hierdoor heb ik mijn visie mogen uitbreiden met meer kennis en kunde in het doelgericht diagnosticeren en effectief behandelen.

Als Manueel Therapeut ben je op (Universitair) Master niveau geschoold in het onderzoek en de behandeling van patiënten met klachten aan de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen. We bekijken wat er functioneel misgaat in het bewegen, hierbij letten we op het gehele lichaam, niet één gewricht. De behandeling berust op wetenschappelijk bewijs en klinische expertise. Doelgericht en efficiënt naar soepel en pijnvrij bewegen! 

In 2014 heb ik de opleiding Dryeedling afgerond. Middels dryneedling kunnen gespannen spieren rechtstreeks beïnvloed worden. Een mooie combinatie met Manuele Therapie, die ik dagelijks in praktijk breng. 

Constant blijf ik me verdiepen door middel van opleidingen, cursussen en vakliteratuur. Mijn werk is tevens mijn hobby, mensen helpen! 

Gecertificeerd Master of Science Manuele Therapie en Fysiotherapie 

 

Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me