Fysiotherapie -  Specialist in beweging

FysiotherapieHet menselijk lichaam is een verbazend knap en goed  georganiseerd geheel van spieren, botten  en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen.  Lopen, staan, bukken en springen zijn volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt.

Degene die daar alles van af weet is de fysiotherapeut, de specialist in beweging. Bij hem of haar kunt u terecht voor de behandeling van de klachten, maar ook om klachten te voorkomen.

Met onze therapeuten willen we een persoonlijke,  brede fysiotherapeutische zorg bieden. Onze visie is dat een actieve deelname van de cliënt aan zijn/haar herstel essentieel is. We willen in onze praktijk rekening houden met de individuele aandacht en persoonlijke wensen van de cliënt.

Onze fysiotherapeuten hebben met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten zodat wij uw behandelingen rechtstreeks bij de verzekeraars kunnen declareren. Uw verzekeraar verlangt een enorme verslaglegging van uw persoons- en behandelgegevens. Daarom gaat met name in de eerste twee behandelingen relatief veel tijd zitten in deze verslaglegging. Wij vragen om uw begrip hiervoor.

Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me